sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Vuoden nuori korutaiteilija kilpailun tulokset & koulutusministerin vierailu

Kunniamaininta osui kohdalle
Kunniakirja kainalossa
Ilkka Tarvainen ojentamassa kunniakirjaa
yhden tuomareista selostaessa ruusuja ja risuja
Voittopallille en päässyt, mutta tuomarit ihastuivat Otso kaulakoruun niin paljon, että sain mukaani kunniakirjan. Voitto meni tänä vuonna Sirpa Salmelan rouheille designkoruille, eikä suotta. Kakkoseksi tuli Veea Ingberg, ja viimeiseksi Laura Turkulainen. Lisäkseni kunniamaininnan sai Liisi Ensola. Sekä Sirpa että Veea ovat Tyrvään koulun oppilaita.
Korukilpailun palkintojenjako tilaisuus oli 12.9 ja koulumme oli hyvin edustettuna, sillä kukaan muu kilpailija ei osallistunut tapahtumaan. Paikalla oli yksi lehdistön henkilö, Ilkka Tarvainen joka on kilpailun 'Isä', entinen sisäministeri, nykyinen Ulvilan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anne Holmlun, OP:n markkinointipäällikkö Satu Salminen, Sanna Oksa, sekä muita leineperin ruukin työntekijöitä sekä osallistujien vieraita.
Tapahtuma oli erittäin juhlallinen puheineen sekä skumppalaseineen. Oma lempihetkeni oli joka kerta kun haitaria soitettiin seremoniallisesti kunniakirjaa hakiessa ja pois kävellessä. Kun vakavahenkinen osa oli hoidettu pois alta odotimme ruuan valmistumista siemaillen kuplivaa ja rupatellen rennosti. Saimme Savipakarin tunnelmaisessa tuvassa ilmaisen aterian jonka aikana keskustelimme keskenämme yrittäjyydestä, korujen käytöstä sekä hirvikolareista. Kaksi tuntia menivät sangen nopeasti hyvissä tunnelmissa!


Veea Ingberg, Sirpa Salmela and yours truly.

Kättelemässä Ulvilan
 kaupunginvaltuuston puheenjohtajaa
Anne Holmlundia.
Ruokailun jälkeistä keskustelua.

Voittotyöt:

Kuvat ovat Sirpan facebook sivulta.

Sormus
Kaulakoru 1

Kaulakoru 2
Kaulakoru 3


Koulutusministerin vierailu

Koulutusministeri  Sanni Grahn-Laasonen kävi katsomassa Leineperin Ruukilla kilpailutöitä kesällä Ilkka Tarvaisen kutsusta. Paikalla oli taas edustamassa vain meidän koululaisiamme, minä, Veea, Sirpa sekä Krista Vuohijoki. Kahvittelemaan tulivat myös Ulvilan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anne Holmlund, kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Cene Suni ja Ulvilan kaupunginjohtaja Jukka Moilanen. Kun ministeri saapui, esittelimme nopeasti korujamme ja mistä niihin oli lähtenyt ideoita. Kahvipöydässä Grahn-Laaksonen tiedusteli koulustamme sekä keskusteli kanssamme kiinnostuneesti käsitöistä.

Puherinki.

Opetusministeri katselemassa kilpailutöitä.

Kahvipöydässä.
Alimmat kuvat ovat Sanna Oksan ottamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti